چگونه دقیق و با برنامه پول خود را دور میریزیم؟
آمار فایٔو نشان میدهد ایران با آنکه تنها ١ درصد جمعیت جهان را در خود جای داده است اما میزان هدر رفت غذاییاش به اندازه ٢/٧درصد کل جهان است.
در جهان روزانه حدود بیست و پنچ هزار نفر بر اثر گرسنگی و عدم دسترسی به مواد غذایی جان خود را از دست میدهند
محسن طباطبایی مزدآبادی، دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران میگوید سالانه ۱۰۰میلیون تن محصولات کشاورزی مصرفی در ایران تولید میشود که از این رقم ۳۵میلیون تن در قالب غذا دور ریخته میشود.
براساس این گزارش هدر رفت ٣٥ میلیون تنی غذا در ایران معادل غذای ١٨ میلیون نفر است.
او توضیح میدهد که از این ۳۵میلیون تن غذای دورریز ۳۰درصد مربوط به گندم و نان است، ۲۵درصد آن مربوط به میوه و سبزی است، ۱۰ درصد مربوط به برنج و ۱۵ درصد آن مربوط به روغن است.
جالب است بدانید که انجمن علمی اقتصاد شهری ایران ارزش این میزان غذا را نزدیک به ٣٨ هزارمیلیارد تومان تخمین زده است.
اتاق بازرگانی هم در گزارشی که منتشر کرده، هشدار داده است که ضایعات غذا در ایران ٩,٣ میلیارد مترمکعب آب مصرف میکند که این رقم تقریبا معادل آب مصرفی ایران در بخش خانگی و صنعت است.
منبع: سایت خبری مستقبل